Suomen isänmaalliset ry                          Rajat kiinni!
Business picture

Rajat kiinni! kansanliike

Hyvät suomalaiset!

Moni meistä tuntee sydämessään pelkoa ja mielessään huolta siitä mihin suuntaan meidän kotimaatamme ollaan nyt viemässä. Tämä huoli ei ole aiheeton.

Meille on viime aikoina paljastunut, että meidän mahdollisuutemme luottaa erilaisiin virallisiin toimijoihin on vakavasti heikentynyt. Meidän maanosamme on vakavassa vaarassa ja EU:n myötä Eurooppaan kohdistuvat uhat valuvat suoraan myös tänne pohjolan perukoille, koska rajojen valvonnasta on ideologisista syistä johtuen luovuttu.

Islamin vyöry maanosaamme ja meidän maahamme, joka suuntautuu niin Afrikasta kuin arabialaisten kansojen osaltakin tänne päin on järisyttävän mittaluokan turvallisuusuhka, jollaista me emme ole todistaneet vuosisatoihin. Meidän elämäntapamme, meidän arvomme, meidän perintömme ja perinteemme uhataan kaataa yksi kerrallaan kysymättä lainkaan Suomen kansan tai muidenkaan Euroopan kansojen mielipidettä.

Suomalaisuus on kuitenkin paljon enemmän kuin Suomen virallinen valtio. Suomalaisuus on kansallisvaltioita pitkälti edeltänyt tapojen, tottumusten, uskomusten, mutta myös heimojen ja sukujen elämäntapa, joka on meille ominainen. Suomalaisuus on jakamaton.

Meidän on puolustettava jälleen kerran elämäntapaamme, isovanhempiamme, tyttäriämme ja poikiamme ulkoista ja sisäistä uhkaa vastaan. Meidän suomalaisten on siis jälleen kerran noustava vastarintaan, meidän suomalaisten on taas taisteltava, sillä jos me emme sitä nyt tee, meidän lapsemme kiroavat meidät alimpaan helvettiin, kun he joutuvat tulevaisuudessa asumaan yhteiskunnassa, jota kukaan meistä ei enää voi tunnistaa omakseen.

Meidän suomalaisten on aika herätä. Juuri nyt.

Et ole yksin.

Sadattuhannet suomalaiset Suomen lähes sadan vastaanottokeskuksen, hätämajoitustilan yms. läheisyydessä ovat yhtä lailla huolissaan kutsumattomien vieraiden käyttäytymisestä kuin turvallisuus- ja terveysuhistakin. Tarkemmat tiedot www.rajatkiinni.fi

Tilanne pahenee päivä päivältä ei ole aikaa olla välinpitämätön.

Keskustele ja toimi. Liity pääryhmäämme Facebookissa:

FB Rajat kiinni! —Kansanliike valtakunnallisesti

Liity pääryhmämme lisäksi omaan alueelliseen ryhmääsi. Löydät niitä Facebookin hakutoiminnolla käyttämällä hakusanoja "rajat kiinni". Alla muutamia niistä, lista ei ole kattava, joten hakua kannattaa käyttää:

FB Rajat kiinni! Helsinki pääkaupunginseudulla

FB Rajat kiinni! Tampere

FB Rajat kiinni! Turku

FB Rajat kiinni! Etelä-Pohjanmaa

FB Rajat kiinni! Lappi

FB Rajat kiinni! Pohjois-Suomi

FB Rajat kiinni! Keski-Pohjanmaa

WWW-sivulta ja FB-ryhmistä saat tietoa, jota valtamedia ei tarjoa, saat vertaistukea muilta huolestuneilta suomalaisilta, voit vaihtaa kokemuksia ja kehittää toimintatapoja uhkien torjumiseksi.

Yhdessä olemme vahvoja!

 

Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa.
- Adolf Ehrnrooth